Αγαπητοί καταναλωτές

Τώρα πολλοί περισότεροι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας προϊόντα

Κατά τα χρόνια της οικονομικής κρίσης, ιδίως δε κατά τα τελευταία, πολλοί καταναλωτές Συμπληρωμάτων Διατροφής, παρόλο που γνωρίζανε την ποιότητα και αποτελεσματικότητα των προϊόντων Natures Plus δυσκολεύονταν ή και αδυνατούσαν να τα αγοράσουν. Για το λόγο αυτό η εταιρεία μας πίεζε συνεχώς τους Αμερικανούς, ώστε να μειώσουν τις τιμές τους ως προς τη χώρα μας.

Αυτό επετεύχθη τελικά με τη νέα διοίκηση της Natures Plus, η οποία απεδέχθη το αίτημά μας. Παράλληλα μειώσαμε και εμείς στο ελάχιστο τα περιθώρια κέρδους μας, ώστε να είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε τον νέο μας τιμοκατάλογο με τιμές μειωμένες κατά 20% έως και πάνω από 30%, στο σύνολο σχεδόν των προϊόντων.

Με την κίνηση μας αυτή πιστεύουμε ότι δώσαμε και πάλι τη δυνατότητα στον Έλληνα καταναλωτή μεσαίας η μικρής αγοραστικής δύναμης να έχει πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας/αποτελεσματικότητας Συμπληρώματα διατροφής, προς όφελος της υγείας του.

Η Apollonian Nutrition θα εξακολουθήσει να είναι εκλεκτική και ασυμβίβαστη σε θέματα ποιότητας και να παρέχει στον καταναλωτή ζωτικής σημασίας πληροφορίες και ενημέρωση ώστε να είναι σε θέση κάνει μόνος του τις συμφερότερες για την υγεία του επιλογές.

Η Διοίκηση και το προσωπικό της εταιρείας μας σας εύχεται καλή σωματική και ψυχική υγεία και ευεξία.

Με εκτίμηση,

Apollonian Nutrition

Οκτώβριος 2017