Nature`s Plus

Αγαπητέ καταναλωτή,

Ενέργεια, ζωτικότητα και καλύτερο επίπεδο ζωής είναι αυτό που ζητά ο καταναλωτής από την αγορά φυσικών βιταμινών. Μόνο ένα συμπλήρωμα που έχει παρασκευασθεί με τα καλύτερα συστατικά και τις υψηλότερες προδιαγραφές παραγωγής μπορεί να προσφέρει τα αποτελέσματα που ένας ενημερωμένος καταναλωτής θα ήθελε να έχει. 

Τα συμπληρώματα της Nature’s Plus είναι γνωστά και σαν Τα Ενεργειακά Συμπληρώματα, επειδή τα υψηλά στάνταρντ που εφαρμόζει η Nature’s Plus έχουν σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία προϊόντων αξεπέραστων σε ικανότητα να αποδεσμεύουν ενέργεια και να προσφέρουν το πληρέστερο αίσθημα ευεξίας.

Οι νέες έρευνες πάνω στην επιστήμη της διατροφής επιβεβαιώνουν συνεχώς ότι οι βιταμίνες και τα διατροφικά συμπληρώματα παίζουν πρωταρχικό ρόλο στην πρόληψη ασθενειών και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Σαν αποτέλεσμα, πολλές φίρμες και προϊόντα κατακλύζουν τα ράφια των καταστημάτων υγιεινής διατροφής, των φαρμακείων και των σουπερ μάρκετ, αφήνοντας τον καταναλωτή με το δίλημμα της επιλογής.

Η Nature’s Plus έχει αφιερωθεί στο να παρέχει την επιμόρφωση που είναι απαραίτητη στον καταναλωτή, ώστε να κάνει έξυπνες επιλογές. Όλες οι βιταμίνες δεν είναι ίδιες. Είναι ουσιώδες για τον καταναλωτή να έχει τα μέσα, ώστε να διακρίνει τη διαφορά μεταξύ μιας χαμηλής ποιότητας, αναποτελεσματικής μάρκας και των προϊόντων υψηλών προδιαγραφών.

Αυτός είναι ο λόγος που κατά τις τελευταίες τρεις δεκαετίες η Nature’s Plus, όχι μόνο διατήρησε, αλλά και αναβάθμισε τα πρωτοποριακά της εκπαιδευτικά προγράμματα, τόσο με άμεση ενημέρωση του καταναλωτή, μέσω εκλαϊκευμένης επιστημονικής αρθογραφίας, όσο και μέσω της διαρκούς επιμόρφωσης των εξειδικευμένων καταστημάτων υγιεινής διατροφής και φαρμακείων. Πράγματι, πιστεύουμε ότι η μόνη αξιόπιστη πηγή γνώσης σχετικά με τα συμπληρώματα διατροφής βρίσκεται στα επιμορφωμένα ποιοτικά σημεία πώλησης, μαζί, φυσικά, με την επιστημονική κοινότητα του διατροφικού τομέα.

H Nature’s Plus αρνήθηκε κάθε συμβιβασμό σχετικά με την ποιότητα, χάριν χαμηλότερων τιμών, και αρνήθηκε να θυσιάσει το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα, χάριν μιας φιλοσοφίας σούπερ μάρκετ και fast food.

Μέσα από αυτήν την ιστοσελίδα θα γνωρίσετε τα αξεπέραστα στάνταρντ που μας έδωσαν τη δυνατότητα να εκπληρώσουμε τους στόχους μας για την εξυπηρέτηση του πελάτη με προϊόντα αδιαμφισβήτητης ποιότητας και με μορφωτικά προγράμματα που ενσωματώνουν τις τελευταίες εξελίξεις της επιστήμης. Εμείς, η οικογένεια της Nature’s Plus, δώσαμε ζωή σε πρωτόγνωρες ποιοτικές προδιαγραφές, μέσω της εργασίας μας και της προσήλωσης στους στόχους μας.

Όσο θα γνωρίζετε αυτές τις προδιαγραφές, που αποτελούν προϋπόθεση για μια φόρμουλα με εγγυημένη ισχύ, ποιότητα και αποτελεσματικότητα, τόσο θα καταλαβαίνετε γιατί τα προϊόντα Nature’s Plus προσφέρουν την ενέργεια και το αυξημένο αίσθημα ευεξίας που οι πελάτες μας δικαιούνται να αισθάνονται.

Καλή υγεία σε όλους,

Gerald Kessler

Ιδρυτής της Nature’s Organics, Inc.

(Μητρική της Nature’s Plus)

www.naturesplus.com

 

 

Η Μονάδα Παραγωγής της Nature’s Plus The Energy Supplements

Oι παραγωγικές εγκαταστάσεις της Nature’s Plus είναι ένας επιστημονικά εξελιγμένος χώρος για την επινόηση και

παραγωγή ανώτερης ποιότητας, υψηλής ενέργειας συμπληρωμάτων διατροφής.

Όλες οι πρώτες ύλες που εισέρχονται στις εγκαταστάσεις μας μπαίνουν σε ειδικούς απομονωμένους χώρους, μέχρι οι τεχνικοί του ποιοτικού ελέγχου να βεβαιώσουν ότι πληρούν τα υψηλά μας στάνταρντ για ποιότητα και γνησιότητα. Μόνο τότε οι πρώτες ύλες εισέρχονται στους χώρους παραγωγής. Τα πλέον αυστηρά κριτήρια ποιότητας εφαρμόζονται καθ’ όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας. Επιθεωρητές ποιοτικού ελέγχου επιβλέπουν κάθε φάση της παραγωγής, ώστε να εξασφαλίζουν την πιστή εφαρμογή των προδιαγραφών μας. Σε φάσεις-κλειδιά της παραγωγικής διαδικασίας, κάθε επιμέρους παρτίδα πρώτης ύλης υπόκειται σε μία συστοιχία αναλυτικών εργαστηριακών ελέγχων, για την εξασφάλιση της ισχύος, της καθαρότητας, της βιοδιαθεσιμότητας και της διάσπασης. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το τελικό προϊόν, πριν αυτό να διατεθεί προς κατανάλωση. Κύριος στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση των πελατών μας και η πραγματοποίηση της επιθυμίας τους για αυξημένη ενέργεια και άριστη υγεία. Η εμπειρία και η επιστημονική μας γνώση, όσον αφορά την παραγωγή υγιεινών προϊόντων, συνδυασμένη με πνεύμα δημιουργίας και αφοσίωσης, μας επέτρεψε να επιτύχουμε τα υψηλότερα δυνατά στάνταρντ ποιότητας.

Η δέσμευση της Nature’s Plus όσον αφορά την ποιότητα είναι διαρκής και αταλάντευτη.

Η τέχνη και η επιστήμη της ποιότητας

 

Η παραγωγική μας μονάδα αποτελεί την τέλεια ένωση της καλλιτεχνικής επιδεξιότητας και της πλέον εξελιγμένης τεχνολογίας. Κάθε της τμήμα έχει σχεδιαστεί κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να εκπληρώνει μιαν αποστολή: τη δημιουργία ποιοτικών προτύπων. Πράγματι, ο FDA (Αμερικανικός Oργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων) χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις μας σαν υπόδειγμα, ώστε να κάνει σαφή τον τρόπο που μια παραγωγική μονάδα υψηλών προδιαγραφών θα πρέπει να λειτουργεί.

Σε όλο το εργοστάσιο η θερμοκρασία και η υγρασία ελέγχονται με περίτεχνα συστήματα. Για την αποφυγή της παραμικρής ανεπιθύμητης επαφής, που θα μπορούσε να γίνει μέσω αέρος, έχουν εγκατασταθεί σε στρατηγικά σημεία των εγκαταστάσεων συλλέκτες σκόνης. Όλο το προσωπικό φοράει προστατευτικά ρούχα, γάντια και καπέλα, για την αποφυγή κάθε φυσικής επαφής με τις πρώτες ύλες και το τελικό προϊόν. Κάθε προφύλαξη έχει ληφθεί, ώστε να εξασφαλιστεί το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας και καθαρότητας.

Oι πρώτες ύλες που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν ζυγίζονται επακριβώς στο φαρμακείο μας και προωθούνται στην αίθουσα αναμίξεως. Εκεί, ειδικά μπλέντερ τις αναμιγνύουν, ώστε να προκύψει ένα ομογενές μίγμα, χωρίς την παραμικρή αλλοίωση των επιμέρους συστατικών.

Μια προκαταρτική παρτίδα παράγεται, η οποία αποτελείται από 500 ταμπλέτες ή κάψουλες, και αμέσως αναλύεται για να διαπιστωθούν οι διακυμάνσεις βάρους και πάχους, ο χρόνος διάσπασης, ο βαθμός σκληρότητας και ευθραυστότητας, τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Με την τελική έγκριση του εργαστηρίου, που βεβαιώνει ότι κάθε φόρμουλα υπερβαίνει τις προδιαγραφές USP (United States Pharmacopoeia) και NF (National Formulary), αρχίζει η μαζική παραγωγή. Κατόπιν, το εμπόρευμα σφραγίζεται σε αεροστεγή κοντέινερ και αποστέλλεται στις συσκευαστικές εγκαταστάσεις μας στο Melville της Ν. Υόρκης και στο Long Beach της Καλιφόρνιας.

Ευχαριστώ για τη θαυμάσια επιθεώρηση στις παραγωγικέςσας εγκαταστάσεις. Εκείνο που περισσότερο με εντυπωσίασε ήταν η αφοσίωση της Nature’s Plus στο θέμα της ποιότητας, και το πνεύμα συνεργασίας που έχετε εμφυσήσει μεταξύ των στελεχών σας.

Joseph E. Pizzorno, Jr., N.D.

Πρόεδρος ιατρικής σχολής John Bastyr

Διπλή εγγύηση

Μετά την εκτεταμένη παραγωγική διαδικασία, τα προϊόντα Nature’s Plus παραλαμβάνονται από τα κέντρα συσκευασίας και διανομής, όπου για μια ακόμη φορά μπαίνουν σε απομόνωση. Εκεί, ένα δείγμα κάθε προϊόντος ελέγχεται από εκπαιδευμένο προσωπικό, σύμφωνα με τα πρότυπα του Oδηγού μας για την Επιθεώρηση Ποιοτικής Εγγύησης, και αποστέλλεται σε ανεξάρτητο εργαστήριο, προς επιβεβαίωση των αποτελεσμάτων του δικού μας εργαστηρίου.

Κάθε χρόνο, σαν μια αντικειμενική απόδειξη ποιότητας και ισχύος, η Nature’s Plus δημοσιεύει τα αποτελέσματα αυτής της αδιάβλητης ανάλυσης από ένα ανεξάρτητο αναλυτικό εργαστήριο και διανέμει το Βιβλίο Ελέγχων του εργαστηρίου αυτού. Αυτό το ενημερωτικό βιβλίο αποδεικνύει ότι κάθε προϊόν της Nature’s Plus περιέχει περισσότερο από το 100% των συστατικών που αναγράφονται στην ετικέτα του και δίνει στα χρήματα των καταναλωτών τη μεγαλύτερη αξία.

Αιέν Αριστεύειν

 

Η δέσμευσή μας για τη δημιουργία συμπληρωμάτων ανυπέρβλητης ποιότητας έχει γίνει δυνατή μέσα από την αφοσίωση και πίστη κάθε μέλους της οικογένειας Nature’s Plus. Το προσωπικό μας πιστεύει ότι όταν πρόκειται για θέματα ποιότητας, εξυπηρέτησης πελατών και προδιαγραφών δεν θα πρέπει να γίνεται κανένας συμβιβασμός.

• Το αριστεύειν στην έρευνα έχει σαν αποτέλεσμα την παραγωγή νέων επαναστατικών προϊόντων που καλύπτουν

τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών.

• Το αριστεύειν στην ποιοτική παραγωγική διαδικασία εγγυάται προϊόντα που υπερβαίνουν τα στάνταρντ της βιομηχανίας υγιεινών τροφών για ισχύ, καθαρότητα, ποιότητα και βιοδιαθεσιμότητα.

• Το αριστεύειν στην εξυπηρέτηση πελατών εξασφαλίζει άμεσες αποστολές εντός 24 ωρών.

• Το αριστεύειν στην παροχή μορφωτικών προγραμμάτων προσφέρει επιστημονική γνώση στην κοινότητα υγιεινών προϊόντων, πράγμα που αποτελεί το κλειδί για την ανάπτυξη και μακροημέρευσή της.

____________________________________________________

Θα ήθελα να σας παροτρύνω να συνεχίσετε αυτή την υψηλού επιπέδου δέσμευση που έχετε αναλάβει για την βιομηχανία διαιτητικών συμπληρωμάτων, και επίσης να επιτρέψετε σε περισσότερο κόσμο να επωφεληθεί, βλέποντας σε τι συνίσταται αυτή η δέσμευση. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να εκτιμήσουν ακόμη περισσότεροι άνθρωποι τη φροντίδα και την προσοχή με την οποία παρασκευάζονται αυτά τα απαραίτητα προϊόντα, μεταξύ των άλλων δε την εξαιρετική σας φροντίδα, σχετικά με θέματα που αφορούν στην ωφέλεια και ασφάλεια του καταναλωτή.

J.B. Cordaro, Πρόεδρος Συμβουλίου για Υπεύθυνη Διατροφή

____________________________________________________

Η Nature’s Plus έχει δεσμευτεί να προσφέρει προϊόντα ανώτερης ποιότητας που ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών μας για ενέργεια και ζωτικότητα. Σε ότι αφορά την υγεία σας, δεν υπάρχει στην Nature’s Plus θέση για περικοπές ή συμβιβασμούς.

Αυτή είναι η άνευ όρων εγγύηση σας από την Nature’s Plus The Energy Supplements.