ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ

Παρακολουθώντας την ανάπτυξη ενός παιδιού, γινόμαστε μάρτυρες ενός από τα μεγαλύτερα θαύματα της φύσης, με τις εκπληκτικές περιόδους γρήγορης σωματικής ανάπτυξης και μεταμόρφωσης, τη θαυμαστή μετάβαση από τον άναρθρο στον έναρθρο λόγο, το συνεχώς εμπλουτιζόμενο λεξιλόγιο και τα τεράστια βήματα προς την κατανόηση μίας άγνωστης -ουσιαστικά- γλώσσας.
Αυτή η, προκαλούσα δέος, ανάπτυξη συνεπάγεται μεγάλες και εξειδικευμένες διατροφικές ανάγκες για τον οργανισμό του παιδιού. Κατά τη διάρκεια των κρίσιμων αυτών χρόνων τα παιδιά χρειάζονται όλα τα απαραίτητα διατροφικά στοιχεία που θα υποστηρίζουν τις θαυμαστές αλλαγές που συντελούνται στο σώμα τους.
Η Nature’s Plus στηρίζει διατροφικά το θαύμα της ανάπτυξης, όπως είναι σχεδιασμένο από τη φύση, με φόρμουλες αγνών, φυσικών συστατικών, φόρμουλες σχεδιασμένες να βοηθούν την υγιή ανάπτυξη σε κάθε στάδιο της ζωής. Τα παιδιά μας μεγαλώνουν γρήγορα και η Nature’s Plus είναι κοντά τους σε κάθε βήμα τους.
Μέσα από τη σειρά Animal Parade προσφέρονται ποιοτικά και απαραίτητα για τον παιδικό οργανισμό διατροφικά στοιχεία, μαζί με ελκυστικότατο φάσμα απίστευτα νόστιμων γεύσεων, αποπλανητικών για τον ουρανίσκο αποχρώσεων και διασκεδαστικών σχημάτων που τα παιδιά λαχταρούν να δοκιμάσουν!
Με τις φόρμουλες της Nature’s Plus τα παιδιά χτίζουν θεμέλια υγείας/ευεξίας, τόσο για την παιδική, όσο και για την ενήλικη ζωή τους και παίρνουν την εξειδικευμένη διατροφή που τους βοηθά να ανταπεξέρχονται με καλή υγεία κατά τη διάρκεια κάθε σταδίου της ζωής τους.

Οι μασώμενες ταμπλέτες μπορούν να δοθούν σε παιδιά που είναι σε θέση να μασήσουν. Οι καταπινόμενες  ταμπλέτες και κάψουλες προτείνονται για παιδιά εξοικειωμένα με την κατάποση.
Η προτεινόμενη δοσολογία έχει υπολογισθεί  για κάθε ηλικία, λαμβάνοντας υπόψη την ημερήσια συνιστώμενη δόση για κάθε συστατικό. Η δοσολογία μπορεί να προσαρμοστεί από τον ιατρό/φαρμακοποιό/διατροφολόγο ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε παιδιού.