ΑΛΟΗ

Ο χυμός αλόης είναι περίπου 99% νερό, και το υπόλοιπο αποτελείται από ανόργανα άλατα, βιταμίνες, πολυσακχαρίτες, λιπίδια, φαινολικές ενώσεις, και οργανικά οξέα. Σύμφωνα με το Διεθνές Επιστημονικό Συμβούλιο Αλόης, το φύλλο αλόης μπορεί να μεταποιηθεί σε δύο είδη χυμών για εμπορική χρήση: χυμός γέλης εσωτερικού φύλλου και χυμός από ολόκληρο αποχρωματισμένο φύλλο. O χυμός γέλης εσωτερικού φύλλου παράγεται μόνο από το ζελατινώδες εσωτερικό του φύλλου. Ο χυμός από ολόκληρο αποχρωματισμένο φύλλο παράγεται με την άλεση του φύλλου και ακόλουθη κατεργασία του εξαγόμενου χυμού με ενεργό άνθρακα για την απομάκρυνση λατέξ της αλόης (J Toxicol, 2013, 2013:802453).

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΛΟΗ