Η ταυτότητα της Apollonian Nutrition

Η Apollonian Nutrition ειδικεύεται στα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, διερευνώντας αδιάκοπα τη διεθνή αγορά και εισάγοντας για την εκλεκτή πελατεία της μόνο προϊόντα που υπερέχουν σε ποιότητα και αποτελέσματα.

Η Apollonian Nutrition είναι αποκλειστικός εισαγωγέας των εξής εταιρειών:
MÖLLER’S (Orkla Health). Νορβηγική εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή Μουρουνελαίου και Ιχθυελαίου με προδιαγραφές αντιοξειδωτικής προστασίας και καθαρότητας (απουσία τοξικών ουσιών) μακράν αυστηρότερες εκείνων της Νορβηγίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το μουρουνέλαιο MÖLLER’S είναι ένα θρυλικό προϊόν, παραχθέν για πρώτη φορά το 1854 από τον φαρμακοποιό Peter Möller που εφηύρε και την ομώνυμη μέθοδο παραγωγής, η οποία εφαρμόζεται μέχρι σήμερα από το σύνολο σχεδόν των παραγωγών μουρουνελαίου. Η MÖLLER’S κυριαρχεί απόλυτα στη Νορβηγία και στις Βόρειες χώρες, σαν ο αδιαμφισβήτητος ποιοτικός παραγωγός μουρουνελαίου και ιχθυελαίου.

Η INC International είναι εταιρεία ειδικευμένη στη παραγωγή του Anthogenol (Ολιγομερείς Προανθοκυανιδίνες ή OPC) του καθηγητή Masquelier. Ο καθηγητής Jack Masquelier είναι ο άνθρωπος που πριν από 60 χρόνια ανακάλυψε τις OPC, ισχυρότατες φυσικές αντιοξειδωτικές ουσίες με ευεργετικότατη δράση στον ανθρώπινο οργανισμό. Οι εργασίες του καθηγητή Masquelier πάνω στη βιολογική δράση των OPC και η αποκάλυψη της σημασίας των αντιοξειδωτικών στην υγεία του ανθρώπου έκανε πολλούς επιστήμονες να θεωρούν την ανακάλυψη των OPC σαν ένα από τα μεγαλύτερα βιο-ιατρικά επιτεύγματα του 20ου αιώνα.