Εγκαταστάσεις

Ξεφεύγοντας από τα συνήθη απρόσωπα κουτάκια που κατά κανόνα αντιπροσωπεύουν τους εργασιακούς και άλλους χώρους των εταιρειών, οι εγκαταστάσεις της Apollonian nutrition αποτελούν έναν αρμονικό συνδυασμό ομορφιάς, άνεσης και λειτουργικότητας, ένα ιδανικό περιβάλλον για τους εργαζόμενους, αλλά και για τους επισκέπτες.

Στα 1800 τ.μ. των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων περιλαμβάνονται εργονομικοί χώροι γραφείων, χώροι αποθήκευσης με εξελιγμένα συστήματα ελέγχου περιβάλλοντος (εξαερισμός, υγρασία και θερμοκρασία) και συνεδριακός χώρος 700 θέσεων για πραγματοποίηση συνεδρίων και εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Για την πληρέστερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών υπάρχει παρκινγκ 120 θέσεων και πολυτελής, ξενοδοχειακού τύπου υποδομή, με πρόβλεψη για άτομα με ειδικές ανάγκες. Η οδική πρόσβαση είναι εύκολη, μέσω της Λ. Σπάτων, της Λ. Μαραθώνος και της εξόδου 15 της Αττικής Οδού.

Αποθήκες

Φυσικά φροντίσαμε ιδιαίτερα τους αποθηκευτικούς μας χώρους ελέγχοντας πλήρως όλους εκείνους τους παράγοντες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν, θετικά ή αρνητικά την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας. Έτσι η θερμοκρασία είναι ελεγχόμενη 24 ώρες το 24ώρο με κλιματιστικό βαρέος τύπου, ενώ 2ο κλιματιστικό ενεργοποιείται σε περίπτωση ακραίων θερμοκρασιών. Για τον έλεγχο της υγρασίας έχουμε τοποθετήσει σε στρατηγικά σημεία της αποθήκης ειδικούς αφυγραντές. Επιπλέον, απαγορεύεται το κάπνισμα στην αποθήκη και σε κάθε κλειστό χώρο, ενώ το μοναδικό σύστημα εξαερισμού που διαθέτουμε διατηρεί συνέχεια την ποιότητα του αέρα στα υψηλότερα δυνατά επίπεδα.

Συνεδριακός χώρος

Ο συνεδριακός μας χώρος, υποστηριζόμενος από όλες τις απαραίτητες υποδομές, είναι ο πλέον κατάλληλος για συνεδριακές και άλλες εκδηλώσεις με στόχο την ενημέρωση και επιμόρφωση, τόσο της επιστημονικής κοινότητας, όσο και του ευρέος κοινού.

Άλλοι χώροι

1. Πολυάριθμες πόρτες εξόδου και ευρείς διάδρομοι που οδηγούν από τους χώρους εργασίας και συνεδρίων/σεμιναρίων προς τις εξόδους, καθιστούν τις εγκαταστάσεις μας έναν από τους ασφαλέστερους χώρους, ακόμη και υπό τις πλέον ακραίες συνθήκες.

2. Ενισχυμένα θεμέλια και ενισχυμένη τοιχοποιία πάχους 50cm καθιστούν το κτίριο απρόσβλητο από σεισμούς.

 

3. Το περιστύλιο αποτελεί έναν υπαίθριο χώρο συγκέντρωσης και περιπάτου προστατευμένο, τόσο από τον καυτό ήλιο του καλοκαιριού, όσο και από τις βροχές του χειμώνα.

 

4. Οι τουαλέτες αποτελούν πρότυπο ομορφιάς και καθαριότητας.

 

5. Ειδικός ανελκυστήρας διευκολύνει τα άτομα με κινητικά προβλήματα να έχουν πρόσβαση σε ειδικά διαμορφωμένη τουαλέτα.