ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ

Τα τελευταία χρόνια έχει ερευνηθεί και αποκαλυφθεί ο ολέθριος ρόλος που παίζουν οι ελεύθερες ρίζες στη δημιουργία του πρόωρου γήρατος και εκφυλιστικών ασθενειών, όπως καρδιοπάθειες, καρκίνος, εγκεφαλικές αλλοιώσεις, καταρράκτης, παθήσεις νεφρών, αρθρίτιδα κ.λπ. (πάνω από 60 παθήσεις, σύμφωνα με ερευνητές). Οι ελεύθερες ρίζες είναι, συνήθως, άτομα ή μόρια που έχουν χάσει ένα ηλεκτρόνιο και έχουν γίνει για το λόγο αυτό εξαιρετικά δραστικά. Έτσι, στην «προσπάθεια» τους να συμπληρώσουν (να «αρπάξουν», θα λέγαμε) το ηλεκτρόνιο που τους λείπει, προσβάλλουν και οξειδώνουν τα υγιή κύτταρα, με καταστρεπτικές συνέπειες για τα ίδια τα κύτταρα και τους ιστούς του σώματος. Συνηθέστεροι παράγοντες που ευνοούν τη δημιουργία μεγάλου αριθμού ελεύθερων ριζών μέσα στον οργανισμό είναι η μόλυνση του περιβάλλοντος, το κάπνισμα, διάφορες τοξικές ουσίες στα τρόφιμα, ορισμένες ακτινοβολίες και αρκετά φάρμακα. Ο οργανισμός μας, από την άλλη, μπορεί να εξουδετερώσει σε μεγάλο βαθμό τις ελεύθερες ρίζες, με τη βοήθεια φυσικών αντιοξειδωτικών ουσιών, όπως οι βιταμίνες Ε, C, βήτα-καροτίνη, διάφορα ένζυμα και συνένζυμα, βιοφλαβονοειδή, ΟΡΟ, αμινοξέα κ.λπ.
Σήμερα η επιστήμη γνωρίζει ότι μπορούμε να ενισχύσουμε και να παρατείνουμε την υγεία και τη νεότητα εξουδετερώνοντας την καταβολική και φλεγμονική δράση των ελευθέρων ριζών με την αναβολική (ανανεωτική) δράση φυσικών (διατροφικών) αντιοξειδωτικών. Το πρόβλημα είναι ότι κάθε μία από τις μεγάλες ομάδες ελευθέρων ριζών έχει εξειδίκευση σε ορισμένους ιστούς και όργανα και δεν μπορεί να εξουδετερωθεί παρά μόνο από την αντίστοιχη ή αντίστοιχες ομάδες αντιοξειδωτικών (ORAC, HORAC, NORAC, SORAC, SOAC).
Οι φόρμουλες Ageloss, για πρώτη φορά στην ιστορία της αντιοξειδωτικής/ αντιφλεγμονικής/αντιγηραντικής προστασίας, προσφέρουν πλήρη κάλυψη με στοχευμένες αναλογίες των ως άνω αντιοξειδωτικών ομάδων, αναλόγως με το υπό προστασία όργανο και σύστημα. Καθένα από τα παρακάτω προϊόντα περιέχει, εκτός των άλλων, και τις εξής φόρμουλες: α) First DayTM (βλέπε προϊόν 8003), β) RejuvabolicTM: πλήρους φάσματος αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα (3000 ORAC) με Grape seed extract, wild Blueberry, Quercetin, Resveratrol, wild Billberry, Cranberry, κ.ά.

No Portfolio Item