ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΩΡΙΜΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Μελέτες με άτομα μεγαλυτέρων ηλικιών (κυρίως ηλικιωμένους, αλλά και μεσήλικες) δείχνουν μεγάλες ελλείψεις σε θρεπτικά στοιχεία, όπως οι βιταμίνες και τα μέταλλα, ενώ ένα ελάχιστο ποσοστό από τα άτομα αυτά προσλαμβάνει αρκετή ποσότητα πρωτεϊνών.

Οι ελλείψεις αυτές δεν οφείλονται μόνο σε ακατάλληλη διατροφή, αλλά και στο γεγονός ότι η απορρόφηση και αφομοίωση των θρεπτικών συστατικών, μέσω του πεπτικού συστήματος και του μεταβολισμού, παρουσιάζεται σημαντικά μειωμένη στις μεγαλύτερες ηλικίες, τη στιγμή, δυστυχώς, που εκτός του πεπτικού, και όλα τα άλλα συστήματα (νευρικό, ορμονικό, καρδιαγγειακό, ανοσοποιητικό κλπ) έχουν μειωμένη απόδοση δηλ. έχουν αυξημένες ανάγκες θρεπτικών συστατικών για την εύρυθμη λειτουργία τους και την αποφυγή εκφυλιστικών παθήσεων και πρόωρων γηρατειών.

Τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας είναι ειδικά μελετημένα ώστε να καλύπτουν κατά τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των ηλικιωμένων αλλά και νεότερων ατόμων. Όμως και πολλές άλλες φόρμουλες του καταλόγου μας, όπως το ULTRA TWO, το SOURCE OF LIFE, το OXY NECTAR, το COMMANDO 2000, δίνουν εξαιρετικά αποτελέσματα και μπορούν, για όποιον το επιθυμεί, να χρησιμοποιηθούν παράλληλα, ή εναλλακτικά.

No Portfolio Item