Καλώς Ήρθατε

Αγαπητέ καταναλωτή

 

Ενέργεια, ζωτικότητα και καλύτερο επίπεδο ζωής είναι αυτό που ζητά ο καταναλωτής από την αγορά φυσικών βιταμινών. Μόνο ένα συμπλήρωμα που έχει παρασκευασθεί με τα καλύτερα συστατικά και τις υψηλότερες προδιαγραφές παραγωγής μπορεί να προσφέρει τα αποτελέσματα που ένας ενημερωμένος καταναλωτής θα ήθελε να έχει.Τα συμπληρώματα της Nature’s Plus είναι γνωστά και σαν Τα Ενεργειακά Συμπληρώματα, επειδή τα υψηλά στάνταρτ που εφαρμόζει η Nature’s Plus έχουν σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία προϊόντων αξεπέραστων σε ικανότητα να αποδεσμεύουν ενέργεια και να προσφέρουν το πληρέστερο αίσθημα ευεξίας.

Νέες έρευνες πάνω στην επιστήμη της διατροφής επιβεβαιώνουν συνεχώς ότι οι βιταμίνες και τα διατροφικά συμπληρώματα παίζουν πρωταρχικό ρόλο στην πρόληψη ασθενειών και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Σαν αποτέλεσμα, πολλές φίρμες και προϊόντα κατακλύζουν τα ράφια των καταστημάτων υγιεινής διατροφής, των φαρμακείων και των σούπερ μάρκετ, αφήνοντας τον καταναλωτή με το δίλημμα της επιλογής.

Η Nature’s Plus έχει αφιερωθεί στο να παρέχει την επιμόρφωση που είναι απαραίτητη στον καταναλωτή, ώστε να κάνει έξυπνες επιλογές. Όλες οι βιταμίνες δεν είναι ίδιες. Είναι ουσιώδες για τον καταναλωτή να έχει τα μέσα, ώστε να διακρίνει τη διαφορά μεταξύ μιας χαμηλής ποιότητας, αναποτελεσματικής μάρκας και των προϊόντων υψηλών προδιαγραφών.

Αυτός είναι ο λόγος που κατά τις τελευταίες τρεις δεκαετίες η Nature’s Plus, όχι μόνο διατήρησε, αλλά και αναβάθμισε τα πρωτοποριακά της εκπαιδευτικά προγράμματα, τόσο με άμεση ενημέρωση του καταναλωτή, μέσω εκλαϊκευμένης επιστημονικής αρθρογραφίας, όσο και μέσω της διαρκούς επιμόρφωσης των εξειδικευμένων καταστημάτων υγιεινής διατροφής και φαρμακείων. Πράγματι, πιστεύουμε ότι η μόνη αξιόπιστη πηγή γνώσης σχετικά με τα συμπληρώματα διατροφής βρίσκεται στα επιμορφωμένα ποιοτικά σημεία πώλησης, μαζί, φυσικά, με την επιστημονική κοινότητα του διατροφικού τομέα.

Η Nature’s Plus αρνήθηκε κάθε συμβιβασμό σχετικά με την ποιότητα, χάριν χαμηλότερων τιμών, και αρνήθηκε να θυσιάσει το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα, χάριν μιας φιλοσοφίας σούπερ μάρκετ και fast food.

Μέσα από αυτόν τον ιστότοπο θα γνωρίσετε τα αξεπέραστα στάνταρντ που μας έδωσαν τη δυνατότητα να εκπληρώσουμε τους στόχους μας για την εξυπηρέτηση του πελάτη με προϊόντα αδιαμφισβήτητης ποιότητας και με μορφωτικά προγράμματα που ενσωματώνουν τις τελευταίες εξελίξεις της επιστήμης. Εμείς, η οικογένεια της Nature’s Plus, δώσαμε ζωή σε πρωτόγνωρες ποιοτικές προδιαγραφές, μέσω της εργασίας μας και της προσήλωσης στους στόχους μας.

Όσο θα γνωρίζετε αυτές τις προδιαγραφές, που αποτελούν προϋπόθεση για μια φόρμουλα με εγγυημένη ισχύ, ποιότητα και αποτελεσματικότητα, τόσο θα καταλαβαίνετε γιατί τα προϊόντα Nature’s Plus προσφέρουν την ενέργεια και το αυξημένο αίσθημα ευεξίας που οι πελάτες μας δικαιούνται να αισθάνονται.

Καλή υγεία σε όλους
Gerald Kessler
Ιδρυτής της Natural Organics, Inc.
(Μητρική της Nature’s Plus)