ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ / ΑΜΙΝΟΞΕΑ

Οι πρωτεΐνες είναι εξαιρετικής σημασίας θρεπτικές ουσίες, απαραίτητες για το σχηματισμό των μυών, ορμονών, ενζύμων, αντισωμάτων. Εκτός αυτού, αποτελούν πηγή ενέργειας και συμμετέχουν σε ζωτικές λειτουργίες όπως η διατήρηση της ισορροπίας οξέων-βάσεων. Δυστυχώς, οι ζωικές πρωτεΐνες (κρέας, αυγά, γαλακτοκομικά), που προέρχονται από ζώα εκτροφής περιέχουν μεγάλες ποσότητες λίπους και, συνήθως, υπολείμματα φαρμάκων και φυτοφαρμάκων (αντιβιοτικά, ορμόνες, εντομοκτόνα κλπ). Έτσι αποτελεί πράξη σύνεσης η μείωση κατανάλωσης κρέατος και η αύξηση κατανάλωσης φυτικής πρωτεΐνης και ψαριού. Η Nature`s Plus βασισμένη στην τελευταία λέξη της επιστήμης, σύμφωνα με την οποία πρωτεΐνες από διαφορετικές πηγές δίνουν ευεργετικότερα αποτελέσματα, χρησιμοποιεί ισομερές μίγμα πρωτεϊνών από ρύζι, μη μεταλλαγμένη σόγια και μπιζέλι [1/3 + 1/3 + 1/3].

Tri-Part Protein

Για άλλη μια φορά, η Nature`s Plus ήταν αυτή που έκανε την επανάσταση. Αυτή τη φορά στην κατηγορία των πρωτεϊνικών σκευασμάτων σε σκόνη με ένα πρωτοποριακό Τριμερές Μείγμα Πρωτεΐνης! Με πρωτεΐνη ρυζιού, πρωτεΐνη μπιζελιού και ζυμωμένη, και μη, σόγια, το Tri-Part Protein Blend, το οποίο έχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας-εν αναμονή, είναι η πιο προηγμένη σύνθεση του είδους της, παρέχοντας υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη, προερχόμενη αποκλειστικά από φυτά, για μέγιστη ενέργεια και βέλτιστη κατάσταση της υγείας μας!

Οι φόρμουλες με ΜΙΑ πρωτεΐνη ανήκουν στο παρελθόν! Παγκοσμίως, οι ειδικοί στον τομέα της διατροφής σε πρωτεΐνες συστήνουν, για μέγιστο όφελος, ποικιλία στις πηγές των πρωτεϊνών που καταναλώνουμε. Πρόσφατα, και άλλοι ειδικοί της διατροφής, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προέρχονται από το USDA, την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Διατροφής, το Harvard School of Public Health, το Boston College, το Πανεπιστήμιο Louisville, το Πανεπιστήμιο Wisconsin και από πολλούς άλλους έγκυρους φορείς, έχουν συστήσει ότι οι άνθρωποι πρέπει να λαμβάνουν την πρωτεΐνη που έχουν ανάγκη από μία ποικιλία διατροφικών πηγών.

Το επαναστατικό (non-GMO) πρωτεϊνικό μείγμα της Nature`s Plus περιέχει:

1/3 ΡΥΖΙ + 1/3 ΜΠΙΖΕΛΙ + 1/3 ΣΟΓΙΑ (50% ζυμωμένη και 50% μη ζυμωμένη σόγια)

Αυτό το μοναδικό, με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας-εν αναμονή, μείγμα πρωτεϊνών ΣΟΓΙΑΣ, ΡΥΖΙΟΥ και ΜΠΙΖΕΛΙΟΥ ενδείκνυται και για αυστηρά χορτοφάγους, είναι δε ιδιαίτερα εύπεπτο, βιο-διαθέσιμο και πλήρες!

Κάθε φυσική πρωτεΐνη του μείγματος Tri-Part παρέχει μοναδικά θρεπτικά οφέλη για εξαιρετική κατάσταση της υγείας μας:

ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΣΟΓΙΑΣ (ζυμωμένη και μη) • Περιέχει ένα πλήρες φάσμα αμινοξέων (πλήρης πρωτεΐνη) που στηρίζει τη μυϊκή και καρδιαγγειακή υγεία • Παρέχει αντιοξειδωτική προστασία έναντι των ελεύθερων ριζών ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΡΥΖΙΟΥ • Είναι εύπεπτη • Περιέχει απαραίτητα και μη απαραίτητα αμινοξέα • Προέρχεται από ολόκληρους κόκκους καστανού ρυζιού και προωθεί την ανάπτυξη, την επιδιόρθωση και την καλή υγεία των ιστών ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΜΠΙΖΕΛΙΟΥ • Έχει ένα εντυπωσιακό προφίλ με διακλαδισμένη αλυσίδα αμινοξέων • Υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα • Βοηθά στην ανάπτυξη και διόρθωση των μυών • Προωθεί τη συνολική υγεία και ευεξία Σε ορισμένα προϊόντα η σόγια έχει αντικατασταθεί με την πρωτεΐνη από CHIA. Η Chia είναι πλήρης πρωτεΐνη χωρίς γλουτένη και πηγή όλων των απαραίτητων αμινοξέων, φυτικών ινών και ωμέγα λιπαρών οξέων. Βοηθά στη μείωση της χοληστερόλης και στη γενικότερη υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος.

 

No Portfolio Item